/Files/images/lines21.gif

/Files/images/london.jpg

Сайт вчителя англійської мови

Сайт вчителя Бугір Н.Ф.

/Files/images/lines21.gif

Підручники онлайн!!!

/Files/images/dekor/0_6777b_15945725_XXXL_jpg.gif


Літній мовний тренінг

/Files/images/dekor/English camp coming up....jpg


/Files/images/lines5.gif

/Files/images/projects (1) small.jpg

Учнівські проекти


/Files/images/london jpeg.jpg

"Изучение иностранного языка есть расширение сферы всего того, что мы вообще можем изучить." (Ханс Георг Гадамер)



/Files/images/garoto1_answer_4_xlarge.gif Вивчення будь-якої мови є доволі складним завданням, тому, якщо людині це робити не потрібно, вона буде ухилятися від її вивчення. Що й роблять діти у школах та ВНЗ.
“Навіщо мені вчити англійську, я не планую їхати в Англію” – напевне найпопулярніша відмазка учня.
Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі, де спілкування іноземними мовами та обробка величезних обсягів інформації набуває все більшого значення. Інтерес до вивчення мов традиційно великий, бо перефразовуючи відомий вислів, можна сміливо сказати, що той, хто володіє мовами, володіє світом.
Зовсім недавно вчені з Лондонського університету шляхом проведення великого статистичного та наукового дослідження прийшли до висновку, що люди, які вчать іноземні мови, мають більш гнучке і оригінальне мислення. Цей висновок базується на тому, що вчені науковим шляхом підтвердили прямий зв'язок між активністю сірої речовини і знанням кількох мов.
Стара приказка говорить: «Скільки мов ти знаєш, стільки раз ти людина». Тобто, чим більше мов на сьогодні ти знаєш, тим краще. Адже, кожна мова – це ключ, який відкриває двері до чогось свого, до чогось нового.
Так, наприклад, англійська мова – це офіційна мова міжнародного бізнесу та торгівлі, Інтернету і техніки, науки і мистецтв. 80% ділового мовного простору займає саме вона. Кожен з нас все частіше стикається з нею у спілкуванні з партнерами по роботі і на відпочинку. Англійська мова використовується при заповненні анкет, складання резюме, у діловому та приватному листуванні. Найбільша частина інформації, що зберігається на просторах Інтернету, на англійській мові.
Володіння англійською мовою – вже не дивовижна навичка, а необхідність. Нині її навчають у дитячих садках, школах, вузах, не кажучи вже про численні курси та тренінги. А в деяких країнах навіть математика і деякі інші предмети шкільної програми викладають англійською мовою. Вивчення будь-якої іноземної мови розкриває перед нами нові можливості, робить багатшим наш духовний світ. Володіючи іноземною мовою, людина автоматично переходить на вищий соціальний ступінь, оскільки стає конкурентоспроможним претендентом на високооплачувану посаду. Адже, як відомо, престижні організації, зазвичай, або самі є представниками іноземних фірм, або ведуть з ними активну партнерську діяльність. А там без знання іноземної мови не обійтися! Іноземні мови покращують якість нашого життя у всіх її сферах.


/Files/images/alfavit.jpeg

Англійська мова набагато ближче до нашого повсякденного життя ніж ми вважаємо. Багато хороших книг, фільмів, що звучать англійською, будуть доступні ще до перекладу, відповідно людина матиме більше часу на власне життя, без очікування на щось цікаве і зрозуміле їй. Або, наприклад, слухаючи пісні на англійській – ви знатимете, про що там йде мова.
І зовсім необов'язково думати про майбутні переспективи, які нам відкриються, коли ми вивчемо англійську. Лише спробуйте отримувати задоволення від вивчення мови вже зараз!

"Для изучения языка гораздо важнее свободная любознательность, чем грозная необходимость."
(Аврелий Августин)

1-1781-2448
Кiлькiсть переглядiв: 1671

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Листопад 2017 Наступна
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930