Відгук класного керівника 2-А класу Кухаренко Ірини Георгіївни

Програма проекту «Інтелект України» орієнтується на високий рівень знань, всебічний розвиток дітей. Вона вирізняється з-поміж інших темпами здобуття учнями знань, ілюстративність, науковість, доступність поданої інформації, формуванням комплексу знань, умінь і навичок для всебічного розвитку особистості. Проєкт сприяє більш гнучкому мисленню, розвиває пам’ять, дрібну моторику, дає міцний фундамент для розвитку інтелекту. Це нова якість освіти, новий підхід до навчання.
«Не кажи не вмію, а кажи навчусь» – девіз кожного учня проектного класу. Позитивним є те, що крім високого інтелектуального розвитку у цих учнів уже сформовані кращі людські цінності: милосердя і взаємодопомога, почуття власної гідності, патріотизму та любові до Батьківщини.
Діти із задоволенням працюють на уроках, вчаться робити висновки, висловлюють свої думки, творчо працюють із матеріалом, вчаться практично застосовувати набуті знання.
Важливим моментом проекту є формування емоційно-позитивного стану дітей в процесі навчання. Це відбувається через вдалу добірку видів завдань: виконання пісень під караоке, читання казок способом стеження за диктором, презентації, робота з уривками мультфільмів.
Цікава методика подання школярам нового матеріалу (використання наочності, аудіо- та відеоматеріалів, обов’язкова робота з географічними картами).
Кiлькiсть переглядiв: 576

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Лютий 2021 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728